INZO Maatwerk Hordeur / Klaphordeur / Schuifhordeur

Bent u opzoek naar een degelijke hordeur dan hebben wij voor u de hordeur standaard.
Aluminium profielen in het verstek gezaagd en verbonden met aluminiumhoeken
die verlijmt en in een hoekenpers geperst worden, geen lelijke kunststof hoeken.
Aan de onderkant een schopplaat van 30 cm, kan op wens uitgevoerd worden met petscreen, dit doek is zeer geschikt voor spelende kinderen of huisdieren.
Standaard is deze hordeur in 3 RAL kleuren te verkrijgen 9016, 9001, TZ ,andere RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs. Ook leverbaar met katten of hondenluik, standaard 5 jaar garantie.


Een ideale hordeur voor spelende kinderen is de klaphordeur.
Deze deur gaat naar binnen als zowel naar buiten open, door de slanke profielen, van 14 mm dik past de klaphordeur bij kunststof kozijnen met geïntegreerd rolluik tussen kozijn en rolluik.
De constructie is het zelfde als bij de hordeur standaard, aluminium profielen in het verstek gezaagd en verbonden met aluminium hoeken, verlijmt en geperst in een hoekenpers, standaard 5 jaar garantie.
Aan de onderkant een schopplaat van 10 cm en kan op wens uitgevoerd worden met petscreen .
Standaard is de klaphordeur in twee RAL kleuren te verkrijgen 9016 , 9001 andere RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs. Ook te leveren met katten/hondenluik.


Klaphordeur

Hordeur Standaard
Voor grote oppervlaktes of voor klanten die het gaas niet geplisseerd maar strak voor het glas willen hebben, hebben wij de vaste schuifhordeur.
Deze schuifhordeuren zijn qua constructie gelijk aan de hordeuren, aluminium profielen in het verstek gezaagd en verlijmt en geperst in een hoeken pers.
Op verzoek kan er een schopplaat in geplaatst worden .
Wij hebben twee soorten schuifhordeuren ,de schuifhordeur van AVZ of de schuifhordeur van NEHER.
Het verschil zit in de dikte van de profielen de schuifhordeur van NEHER past door de slanke profielen tussen rolluik en kunststof kozijn .
Op beide systemen 5 jaar garantie


Rolhor NEHER

In kunststof kozijnmontage

met RVS Haakjes
 
Rolhor NEHER 
voor Velux dakraam
   
   Rolhor NEHER in houten kozijn
 
  
  Rolhor NEHER montage
  door middel van veerstift